Prijs

 

Het te behandelen oppervlak is vanzelfsprekend bij iedereen verschillend. Het is daarom zeer moeilijk een vaste prijs aan te houden.

Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Velen die tot nu toe op deze manier zijn tatoeage littekenvrij heeft laten verwijderen vindt de behandeling minder pijnlijk dan het zetten van de tatoeage.

 

 

Behandeling

 

Het principe van deze behandeling is geschikt voor iedereen. Echter zoals vaker in de geneeskunde bestaan er altijd resistente gevallen. Dat de behandeling een 100% zekerheid geeft, kan daarom niet worden gegeven.

 

Hoe vaak er behandeld moet worden hangt o.a. af van de diepte van de tatoeage. Professionele tatoeages liggen vaak dieper en hebben meer (8-15) behandelingen nodig. Zwarte amateurtatoeages kunnen vaak in enkele (3-5) behandelingen worden verwijderd. De tatoeage zwakt in kleur steeds verder af. In sommige gevallen kan er een kleine vochtbel ontstaan rond de inktdeeltjes en is een vervolgbehandeling pas zinvol als deze vochtbel is afgebroken. Dit duurt tussen de 4 en 6 weken. Om onnodige behandelingen te vermijden wordt een volgende behandeling pas na minimaal 4 tot 6 weken uitgevoerd.

De kans op verkleuring is het geringst, wanneer de huid volledig ontkleurd is. Het is raadzaam om enige weken voor en enkele weken na de behandeling overdadig zonlicht te mijden, zo wordt de kans op enige verkleuring van de huid het geringst. Hieronder valt uiteraard ook het gebruik van de zonnebank. Wat u verder moet doen of laten hoort u in een gesprek vooraf met onze laser specialist.

 

 

 

Nazorg

 

Behandeling in het gezicht, gebruik verder geen Make up tot 3 dagen na de behandeling en onderga geen andere behandelingen van het gezicht gedurende 2 weken.

 

Zwemmen wordt de eerste 2 weken na de behandeling afgeraden. Het nemen van een hete douche of een sauna bezoek wordt te strengste afgeraden.

 

Wanneer er korstjes ontstaan na de behandeling mag de klant niet aankrabben, dit verhoogt de kans op een litteken. Indient de huid diep behandeld is, moet de klant een paar keer per dag een ontsmettende creme gebruiken en als een schaafwond verzorgen.

 

Indient de huid diep behandeld is, moet de cliƎnt een paar keer per dag een ontsmettende creme gebruiken en als een schaafwond verzorgen.

 

Het is van groot belang de behandelingen thuis te ondersteunen met speciale producten welke u 2 maal daags dient te gebruiken. De ondersteunende producten voor thuisgebruik zijn essentieel voor een goed resultaat.